Kamers

Onze bed en breakfast heeft 3 kamers waarvan 2 tweepersoons kamers en 1 eenpersoons kamer. Beddengoed, handdoeken en badjassen zijn aanwezig. Alle kamers hebben een t.v., een zitje en een kledingkast. Onze bed en breakfast beschikt over draadloos internet.

Bed and breakfast Onderdak

Paarse kamer

De paarse kamer is een comfortabele tweepersoons kamer in B&B "Onder Dak" te Scharmer

Lees meer
Bed and breakfast Onderdak

Kleine kamer

De kleine kamer is een zonnige kamer op het zuiden van ons huis.

Lees meer
Bed and breakfast Onderdak

Oranje kamer

De oranje kamer is ook een tweepersoons kamer met een intieme sfeer.

Lees meer

We hebben onze kamers een rustige sfeer gegeven door ze ruim en licht te houden en elke kamer te voorzien van een kleuraccent. Dat geldt ook voor de gang en de ontbijtkamer. Deze zijn rustig maar sfeervol ingericht.

De hele bovenverdieping is verbouwd in april 2007 en ziet er nog nieuw uit. Wat oud is zijn de hanenbalken, het gebint van het huis. Deze komen tegen de lichte muren mooi uit en zijn sfeerbepalend voor onze bed en breakfast.

De ontbijtkamer is voorzien van een t.v., keukenblok, koelkast, inductie- kookplaat en magnetron. Borden, bestek, glazen, kookgerei en voorzieningen voor koffie en thee zijn aanwezig. Aan de eettafel serveren wij het ontbijt en natuurlijk kan er op elk ander moment gebruik worden gemaakt van deze kamer, om bijvoorbeeld te werken of wat te lezen.